Interiérové dveře

Vnitřní výplně dveří

Voština

Ztužená papírová voština, která je vytvořená ze speciálně tvrzeného papíru poskládaného do tvaru včelích pláství (velikost ok je 25 mm). Šestiboká struktura pláství zaručuje vysokou pevnost v tlaku při zachování nízké hmotnosti a tedy snadné manipulace.

DTD

Odlehčená (děrovaná) dřevotřísková deska vyhovuje běžnému provozu a zabezpečuje pevnost celé konstrukce dveřního křídla. Dveře s touto výplní jsou nepoměrně těžší a mají vyšší odolnost vůči průhybu a větší schopnost pohlcování zvuku.

PLNÁ DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA

Plná dřevotřísková deska se vyznačuje vysokou odolností proti proražení. Dveře s touto výplní jsou velmi pevné a stabilní a mají vyšší hmotnost.

MASIV

Masiv je přírodní materiál s dlouhou životností. Pro výrobu masivních dveří se používají panely slepené z lamel z masivního dřeva, tzv. spárovky. Při výrobě se využívá vlastností moderních lepidel, která zajišťují vyšší pevnost ve spoji než má samotné dřevo.

MFD

MDF je středně tvrdá dřevovláknitá deska. Tento materiál, který vzniká lisováním dřevních vláken, se používá při výrobě plných výplní, které se vsazují do rámu dveří s rámovou konstrukcí. MDF se vyznačuje pevnými hranami a homogenní strukturou.

Jsme česká firma, která vznikla na základě poptávky po kvalitních oknech, profesionalitě a nápaditosti při utváření vašich domovů.

Otevírací doba

Pondělí: 8:00 - 16:00
Úterý: 8:00 - 16:00
Středa: 8:00 - 16:00
Čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 16:00

Abacra Okna s.r.o.

Vídeňská 186/118, 619 00 Brno
+420 770 600 911
okna@abacra.cz